Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Kaiserbrötchen met fricandeau, taugé en pindasaus

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 06 jun. 2006, 23:04 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eetl. pindasaus
  • 4 kaiserbrötchen
  • 8 plakjes fricandeau
  • zout en peper
  • 50g taugé

Bereiden

Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de broodjes open. Leg op de onderkant van elk broodje 2 plakjes fricandeau. Strooi er naar smaak zout en peper over. Leg taugé op het vlees en schep warme pindasaus op de taugé.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.