Avatar

Eigen recept van... Marianne Remie

Koude artisjokkensoep

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 02 jun. 2006, 21:52 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik artisjokharten
  • 3 dl kippenbouillon
  • 1 tl zout
  • 0,5 tl oregano
  • 2 el citroensap
  • 1,5 dl room
  • 1 dl melk
  • hardgekookt ei (garnering)
  • peterselie (garnering)

Bereiden

Laat de artisjokharten uitlekken en pureer ze samen met de bouillon, zout, oregano en citroensap in de keukenmachine,.

Doe in een pan en breng al roerend langzaam aan de kook. Laat afkoelen.

Voeg de room en melk toe en laat goed koud worden in de koelkast.

Garneer met stukjes hardgekookt ei en gehakte peterselie

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.