Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Curry van pompoen met kip

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 01 jun. 2006, 23:02 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400g kipfilet, in grote stukken
  • 1 eetl. olie
  • 1 pompoen (ca. 750g) geschild en in stukken
  • 1-2 eetl. milde Indiase currypasta (Patak)
  • 50g rozijnen, gewassen
  • (1/3 zakje koriander, fijngehakt)

Bereiden

Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de kip 2 minuten. Roerbak de pompoen en de currypasta 2 minuten mee.

Voeg de rozijnen en 3 eetlepels water toe en stoof de curry op een laag vuur met het deksel op de pan in ca. 10 minuten gaar.

Breng de curry op smaak met zout en peper en strooi er eventueel de koriander over. Lekker met (basmati)rijst en een groene salade.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.