Avatar

Eigen recept van... Marian Kuin

Luxe en toch makkelijk

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 29 mei. 2011, 17:47 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram Kabeljauw of Zalm
  • 1 grote ui
  • 1 bakje champignons
  • 2 รก 3 eetl. ketjap
  • 1 blik kreeftensoep
  • 1 bekertje creme fraiche
  • 1 zakje gerapste (belegen) kaas
  • peper en zout of viskruiden

Materialen

  • Overschaal

Bereiden

De vis bestrooien met viskruiden of peper en zout.

Dit rauw in de ovenschaal leggen.

De ui met champignons (minder champignons mag ook)

in een koekepan fruiten met de ketjap

Dit over de vis verdelen.

De soep (LET OP:SOEP niet verdunnen) mengen met de iets opgeklopte creme fraiche en dit over de vis verdelen.

Daar overheen geraspte kaas strooien.

Dit ongeveer 15 a 20 minuten in de oven.

Dit met rijst en sla of frites en een stokbroodje erbij

Eet smakelijk

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.