Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Ciabattapizza met tomaat en ham

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 31 mei. 2006, 22:49 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 voorgebakken ciabatta's
  • 3 eetl. pesto
  • 5 trostomaten, in plakken
  • 100g rauwe ham
  • 2 bollen mozzarella, in plakjes
  • 2 eetl. olijfolie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 225C.

Snijd de ciabatta's open. Leg de broden met het snijvlak naar boven op een bakplaat en bestrijk ze met de pesto.

Verdeel de tomaat, de ham en de mozarella over het brood. Bestrooi alles met zout en peper en sprenkel de olie erover.

Bak de ciabattapizza in het midden van de oven in ca. 8 minuten knapperig. Lekker met een rucolasalade.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.