Avatar

Eigen recept van... Tony Bastemeijer

Kaasfondue met appelsap

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 08 nov. 2011, 17:54 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • peper en nootmuskaat naar smaak
  • 1 teentje knoflook
  • 4 dl appelsap
  • 500 gr geraspte belegen kaas
  • 1 eetl maizena
  • 1 eetl water

Materialen

  • fonduepan

Bereiden

fonduepan inwrijven met knoflook.

de appelsap tegen de kook aan verwarmen.

hierin de kaas al roerende laten smelten.binden met de maizena vermengd met water.

op smaak brengen met peper en nootmuskaat.

Bronvermelding

andere bron

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.