Avatar

Eigen recept van... M ter Borg

Hapjes om te dippen bij kaasfondue

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 16 okt. 2011, 17:18 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie beneden

Materialen

  • Satéprikkers

Bereiden

- Geroosterde shoarmabroodjes, in repen gesneden.

- Spiesjes met hardgekookte kwarteleitjes, stukjes gerookte kip en zwarte olijven.

- Reepjes afgebakken foccacia (met mozzarella etc. evt.)

- Mini-puntjes pizza uit de oven.

- Pesto-flensjes : Flensjes met pesto bestrijken, oprollen en in plakken snijden.

- Knapperige groenten : Stukjes bleekselderij, broccoliroosjes, reepjes gele en rode paprika, worteltjes, partjes tomaat. Rauw of heel kort gekookt.

- Boerenbrood of bruin stokbrood.

- Reepjes salami en/of mager pekelvlees, gerookte kip etc.

- Spiesjes met voorgekookte mini-krieltjes, omwikkeld met reepjes gekookte ham.

- Pappadums.

- Blaadjes witlof (maak de bovenrand evt. iets vochtig met een beetje water en bestuif met paprikapoeder).

- Groene groenten, bv. broccoliroosjes en kleine groene asperges (asperges 5-8 minuten gekookt).

- Zwarte en groene (gevulde) olijven.

- Venkel, de zachte, binnenste blaadjes.

- Spiesjes met kerstomaatjes, blokjes tong (vleeswaar) en broccoli-roosjes.

- Spiesjes met een dun reepje omelet er zigzag aan geregen.

- Kleine champignons, ca. 3 minuten gekookt.

- Ringetjes ui, mini-maïskolfjes, augurkjes.

Bronvermelding

Tip okt. 1996

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.