Avatar

Eigen recept van... Lidwien van Leth

Warme meloen met krokant gebakken ham

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Slank, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 07 okt. 2011, 09:59 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr gedroogde ham
  • 1 galia meloen
  • olijfolie
  • versgemalen peper

Bereiden

Snijd de meloen in vieren en verwijder de kern.Snijd elk kwart in 3 plakken.

Schil de plakken en wrijf ze in met olijfolie.

Grill de plakken om en om in een grillpan.Bak ondertussen de plakken ham krokant in een koekenpan.

Laat ze kort even uitdampen.

Bestrooi de plakken meloen met peper en schik ze op borden.

Verdeel er de krokante ham over.

Bronvermelding

De Limburger

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.