Avatar

Eigen recept van... Ineke van Est

Brood met olijven en tomaten

Brood/sandwiches, Bijgerecht, 8 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 30 jan. 2005, 19:29 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 eetl honing
  • 7 g gedroogde gist
  • 1 eetl olijfolie of olie van gedr. tomaten
  • 8 gedroogde tomaten
  • 75 g olijven zonder pit
  • 1 eetl italiaanse kruiden
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetl pijnboompitten
  • 6 g zout
  • 250 ml water
  • 350 g meel

Materialen

  • broodbakmachine

Bereiden

Gist, meel, honing, olie, water en zout in de bakvorm doen. Voeg italiaanse kruiden en tomaten (in stukjes gesneden) toe. Knoflook erboven uitpersen.

Broodbakmachine instellen op bake raisin, volkoren, medium korst en medium brood.

Olijven in plakjes snijden.

Pijnboompitten even roosteren in een droge koekenpan.

Na de pieptoon olijven en pijnboompitten toevoegen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.