Avatar

Eigen recept van... Ellen Westenbrink

Minitaartjes met brie en gerookte zalm

Anders, Hapje, 2 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Anders

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:47 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 50 g brie
  • 2 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • 1/2 ei
  • 1 el slagroom
  • 1/2 el bloem
  • 1 klein stukje gerookte zalm (fijngesneden)
  • 1/2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • peper
  • zout

Materialen

  • 8 kleine gebaksvormpjes of een muffinblik

Bereiden

Snijd de kaas in kleine stukjes. Snijd de plakjes bladerdeeg elk in vieren en leg ze met de bebloemde kant naar beneden in de gebaksvormpjes of in de holletjes van het muffinbakblik. Klop het ei met de slagroom en de bloem los. Voeg de zalm, de kaas, de italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak toe. Verdeel het mengsel over de bakjes en bak de taartjes in een voorverwarmde oven (200 graden) in ong. 15 min. mooi goudbruin.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.