Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Croissant met Kernhem

Brood/sandwiches, Lunch, 1 personen, Bereidingstijd 5 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 14 apr. 2006, 00:55 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 croissantje
  • 50g Kernhem of Port Salut kaas
  • 1/2 nectarine
  • 1 theelepel Dion mosterd
  • 1/2 eetlepel fijngehakte bieslook
  • 1 volle eetlepel mayonaise
  • 1/3 bakje tuinkers

Bereiden

Snijd de korstje van de kaas en snijd de kaas in plakjes. Snijd de nectarine in schijfjes. Roer de mosterd en bieslook door de mayonaise. Snijd het croissantje open en bestrijk de helften met de mayonaise. Verdeel driekwart van de tuinkers over de onderkant en leg de plakjes kaas erop. Verdeel de rest van de tuinkers (en de schijfjes nectarine) erover en leg de bovenkant van het croissantje er weer op.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.