Avatar

Eigen recept van... Claudia van Galen

Broodje gesmolten brie met serranoham, rucola, honing en pijnboompitjes

Brood/sandwiches, Lunch, 2 personen, Hollands

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:59 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 afbakbroodjes(bijvoorbeeld italiaanse bollen)

Bereiden

2 afbakbroodjes(bijvoorbeeld italiaanse bollen)

200 g brie

50/100 g serranoham

handje rucola

olijfolie

balsamicoazijn

honing

pijnboompitjes

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd intussen de brie in plakjes.Meng de rucola met wat olijfolie en een beetje balsamicoazijn.

Bak de broodjes in de oven,snijd ze doormidden en verdeel de honing erover.

Verdeel de brie en de serranoham erover.

Doe ze weer in de oven totdat de brie is gesmolten.

Verdeel de rucola over de broodjes en strooi er tot slot de pijnboompitjes over.

Bronvermelding

bakker

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.