Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Briecrostini met appel en walnoot

Brood/sandwiches, Hapje, 6 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 12 apr. 2006, 22:51 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 klein stokbrood
  • 1 appel
  • 50g walnoten
  • 250g brie

Bereiden

Snijd een klein stokbrood schuin in lange dunne plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin.Schil een appel en snijd hem in dunne partjes. Hak 50 gr. walnoten grof. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Snijd 250g brie in plakken en bedek de appel en noten op de sneejes brood met een plak brie. Leg de crostini's op een bakplaat en schuif ze 10 cm. onder een hete grill. Laat de kaas in 3-5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de crostini op een schaal en serveer ze lauwwarm.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.