Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Chorizo broodrondjes

Brood/sandwiches, Hapje, 6 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Anders

Laatst aangepast: 12 apr. 2006, 21:51 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 sneetjes bruin brood
  • olijfolie
  • 150g chorizo
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1/4 fijngehakte rode paprika
  • 1 eetl. olijfolie
  • peterselie

Bereiden

Lekker als tapas bij een glaasje wijn of sherry.

Steek uit 10 sneetjes brood met een glas met een doorsnede van ca. 5 cm. steeds 2 rondjes. Bestrijk de broodrondjes dun met olijfolie en rooster ze op een bakplaat onder een hete grill in 2-3 minuten goudbruin, keer ze halverwege. Hak of snijd 150g chorizo heel fijn. Meng de chorizo in een kom met 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1/4 fijngehakte rode paprika en 1 eetlepel olijfolie. Verdeel het chorizomengsel over de broodrondjes en schuif ze ca. 15 vm. onder de hete grill.

Laat ze in 3-4 minuten knapperig bruin worden. Garneer met een toefje peterselie. Serveer ze warm of koud.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.