Avatar

Eigen recept van... Natalia Ruiz Oud

Aardappelpuree met safraan

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Anders

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:47 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,5 kg kruimige aardappels
  • 2 dl melk
  • 50 gr boter
  • 2 envelopjes saffraan
  • 1 visbouillontablet
  • zout
  • versgemalen peper

Bereiden

Aardappels schillen, wassen en grote aardappels halveren. In een ruime pan met weinig water, bouillonblokje en saffraan aardappels in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen in een andere pan melk met boter aan de kook brengen. Aardappels afgieten en kort laten droogstomen. Met een pureeknijper aardappels pureren. Onder voortdurend roeren hete melk-botermengsel toevoegen. Op smaak brengen met versgemalen peper. Lekker bij bv. gestoofde vis bestrooid met verse dille.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.