Rode koolsalade met sinaasappel en mosterd

Anders, Voorgerecht, 2 personen, Wachttijd 60 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 18 dec. 2010, 11:10 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • Peper, zout
  • halve Rode kool
  • 2 Sinaasappels
  • 2 el Azijn
  • 1 el Mosterd
  • 1 el Honing
  • 1 El Olie

Materialen

  • Lekker met ongepaneerde schnitzel en aardappels

Bereiden

1. Maak rode kool schoon en schaaf fijn (stronk verwijderen)

2. Schil de sinaasappel dik, snijd de parten uit de vliezen en vang het sap oo.

3. Maak een dressing van het sap, 1 el water, de olie, de honing, de mosterd en de azijn. Voeg naar smaak peper en zout toe.

4. Meng de dressing door de rode kool en laat 1 uur staan.

5. Voeg de sinaasappelpartjes toe.

Bronvermelding

Voedingscentrum

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.