Avatar

Eigen recept van... M Oomen

Golden Syrup (lichte suikerstroop) zelf maken

Anders, Hapje, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 28 apr. 2011, 12:39 | 23 keer bewaard

Ingrediënten

  • VOOR 1 LITER
  • 1 kg witte kandijsuiker
  • 450 ml water
  • 3 el citroensap

Bereiden

Breng in een pan de kandij met het water aan de kook. Voeg zodra de massa kookt het citroensap toe en laat de stroop op een zacht pitje ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. De suikerstroop zou nu ingekookt moeten zijn tot 1 liter. Haal de suikerstroop van het vuur en laat hem afkoelen.

Giet over in een schone pot met deksel.

Bronvermelding

K&G okt. 2007

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.