Avatar

Eigen recept van... Brigitte Oomen

Hollandse ballen

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 90 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 06 apr. 2006, 17:04 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g gehakt
  • 1 1 ei
  • 1 ui
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1tl zout
  • paneermeel
  • 1tl peper

Materialen

  • hapjespan

Bereiden

snijd de ui fijn, en meng deze samen met het ei en de kruidendoor het gehakt, en voeg eventueel wat paneermeel toe als het te nat is. maak dan mooie ballen en rol ze door de paneermeel. Bak ze in een hapjespan mooi bruin en gooi er dan wat water bij{warm} en laat het nog minstens een uur pruttelen op laag vuur zodat het gehakt lekker mals wordt.

Ook kun je wat kleinere ballen maken voor een gezellig avondje, koud zijn ze ook heerlijk.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.