Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Cote de Boeuf - Runderribstuk in de oven gebraden

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 90 minuten, Frans

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:48 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • runderribstuk

Bereiden

Ingrediënten:

Groot stuk runderribstuk

Tijm

Rosmarijn

Knoflook

Rode peper

Koriander

Peterselie

Boter

Mosterd

Doe flink wat boter in een koekenpan en braad het vlees aan twee kanten bruin. Smeer het vlees om en om in met mosterd en maak een mengsel van alle kruiden en smeer dat ook op het vlees. Doe het vlees dan in een pan en laat ongeveer 1 uur garen in een oven van 275 graden.

Lekker met

Aardappel Anna

Aardappelschijfjes

Peper/zout

Crème fraiche

Room

Knoflook

Vet een ovenschaal in met boter en leg daar trapsgewijs de aardappel schijfjes in en bedek met een laag room en crème fraiche en naar smaak zout en peper, hierna nog een zelfde laag en eindigen met wat klontjes boter, eventueel kan er ook nog wat geraspte kaas overheen. Laat het geheel ongeveer 30 minuten in de oven garen tot er een lekker bruin korstje op zit.

Haricots verts

500 gram haricots verts

Crème fraiche

Sjalotjes

Citroensap

Zout en peper

Haal de eindjes van de haricots verts eraf, snij ze doormidden in de lengte en laat ze even koken in een beetje water met zout. Als ze klaar zijn roer ze dan door een sausje van de bovenstaande ingrediënten.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.