Avatar

Eigen recept van... Natalia Ruiz Oud

Asperge salade met Hollandse garnalen

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:47 | 13 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr witte asperges
  • 300 gr Hollandse garnalen
  • 2 eieren, hardgekookt
  • 2 el citroensap
  • 1 el gladde peterselie, zeer fijngehakt
  • zout
  • versgemalen witte peper
  • olijfolie

Bereiden

Schep de garnalen door het citroensap. Meng er olie naar smaak door. Laat de garnalen even marineren en voeg evt. nog olie toe. Breng op smaak met peper. Hak de gepelde eieren in piepkleine stukjes. Snijd een stuk van de onderkant van de asperges. Schil ze niet te zuinig en snijd ze in stukken van 5 cm. Kook de stukken in gezouten water beetgaar (15-20 minuten afhankelijk van de dikte van de asperges). Leg de lauwe asperges in het midden van het bord. Strooi er ei en peterselie over. Schep de garnalen om de asperges heen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.