Avatar

Eigen recept van... Annemieke Luursema

Roompanna cotta met fruit

Anders, Nagerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 03 apr. 2010, 08:51 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 blaadjes Gelatine
  • 4 dl Slagroom
  • 50 g Suiker
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • Fruit naar keuze

Materialen

  • Vier ingevette vormpjes

Bereiden

Voorbereiding:

Week de gelatine ca. 5 minuten in een bakje met koud water. Breng in een pan 2 dl slagroom aan de kook. Los hierin de suiker en vanillesuiker al roerende op en laat de room ca. 4 minuten zachtjes doorkoken.

Knijp de gelatine goed uit en los de blaadjes van het vuur af al roerende op in de hete room. Laat het roommengsel afkoelen tot het lobbig wordt. Klop de rest van de room stijf en spatel deze room door de afgekoelde room. Schep dit mengsel in de vier ingevette vormpjes.

Laat de panna cotta in ca. 2-3 uur in de koelkast opstijven.

Bereiding:

Stort de panna cotta op vier borden en verdeel blokjes fruit eromheen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.