Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

IJsbergsalade met kipfilet en amandelmayonmaïse

Salades, Buffet, 8 personen, Hollands

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:48 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • kipfilet

Bereiden

500 gr kipfilet

40 gr gehakte amandelen

1 krop ijsbergsla

125 gr halvanaise

1/8 liter magere yoghurt

2 theelepels citroensap

1-2 eetlepels ketjap

20 gr boter

zout, peper

Bak de opengesneden kipfilet in de hete boter iedere kant 6 minuten.

Bestrooi met zout en peper en laat afkoelen.

Rooster de gehakte amandelen in de hete boter goudbruin.

Was de ijsbergsla, scheur hem in stukken en droog ze.

Breng de halvanaise op smaak met de yoghurt, zout, peper, het citroensap en de ketjap.

Snijd de kipfilet in plakken.

Schik de ijsbergsla op een platte schaal.

Bestrooi met de helft van de amandelen en schep de rest van de amandelen door de mayonaise.

Schik het vlees op de sla en serveer met de amandelmayonaise.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.