Avatar

Eigen recept van... Ellis van Dommele

Romige pasta met hollandse garnalen en broccoli

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 01 jan. 2005, 18:03 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram Hollandse garnalen
  • 150 gram (vlinder)pasta
  • zout, peper
  • 300 gram broccoliroosjes
  • 3 bosuitjes
  • 150 gram roomkaas met kruiden
  • nootmuskaat

Bereiden

Kook de pasta in ca. 10 min. beetgaar.

Kook de broccoliroosjes de laatste 5 min. mee.

Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringen. Roer in een andere pan de verse roomkaas los met 3-4 eetl. kookvocht van de pasta. Schep de uiringetjes erdoor. Giet de pasta af en schep de pasta met de broccoli en garnalen door het roomkaasmengsel. Warm het geheel al roerende nog even door op zacht vuur.

Breng de pasta op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Schep de pasta in twee warme diepe borden. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.