Aspergesoep met paddestoelen en spekjes

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Frans

Laatst aangepast: 01 apr. 2006, 11:04 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak Knorr Soepbasis Room
  • 75 gr. bacon, in plakken
  • 150 gr. paddestoelen in reepjes
  • 2 el citroensap
  • 2 el fijngeknipte peterselie
  • 300 gr. witte asperges

Bereiden

Kunt ook een pot met dikke asperges pakken en die in stukken snijden en erbij doen.

Bron: Life and cooking

Bereiding

- Kook de asperges beetgaar volgens het basisrecept en snijd de asperges in stukken van 3-4 cm.

- Bak de bacon krokant in een koekenpan met anti-aanbaklaag.

- Laat de plakken bacon uitlekken op keukenpapier en breek ze in kleine stukjes.

- Warm de Knorr Soepbasis Room op volgens de aanwijzingen op de verpakking.

- Voeg de in repen gesneden paddestoelen toe met het citroensap en laat de soep nog 2 minuten zachtjes doorkoken.

- Voeg de asperges toe en verwarm tot deze warm zijn.

- Garneer de soep met de krokant gebakken bacon en peterselie.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.