Amuse van eendenborst met sherrypruimen

Anders, Hapje, 6 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Frans

Laatst aangepast: 14 feb. 2013, 07:34 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 stk gewelde pruimen zonder pit
  • 1 el droge sherry
  • 6 plakjes gerookte eendenborstfilet
  • 4 el cranberrycompote
  • 6 takjes verse kervel

Bereiden

Voorbereiding

Pruimen halveren.

Pruimen met snijkant naar boven tegen elkaar aan rangschikken en besprenkelen met sherry. Sherry circa 5 minuten laten intrekken.

Vervolgens in elk vleesplakje een halve pruim rollen. Rolletjes in lepelholten leggen.

In pan cranberrycompote iets verwarmen en over rolletjes scheppen.

--------------------------------------------------------------------------------

Bereiding

Lepels garneren met takjes kervel en op een schaal serveren.

Zelf vind ik Port nog lekkerder

Bronvermelding

De GardeRakkers

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.