Avatar

Eigen recept van... Henk van Lierop

Pasta met garnalen

Pasta, Voorgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 10 mei. 2006, 21:22 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 450 gram pasta
  • zeezout, zwarte peper
  • olijfolie extra vierge
  • 2 tenen knoflook
  • 1 gedroogde rode Spaanse peper
  • 400 gram gepelde rauwe garnalen
  • 1 glas witte wijn
  • 3 eetlepels fijngemalen zongedroogde tomaten
  • 1 citroen
  • 100 gram rucola

Bereiden

Kook de pasta beetgaar. Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en voeg de knoflook en Spaanse peper toe. Doe de garnalen erbij en bak die 1 minuut mee. Witte wijn, rucola en tomatenpuree toevoegen en op zacht vuur enige minuten laten pruttelen. Laat de pasta uitlekken en vang enig vocht op om later de saus eventueel aan te lengen. Voeg pasta en saus bij elkaar, op smaak brengen met zout en peper, garneren met rucola en citroenschil.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.