Avatar

Eigen recept van... Sylvia Smits-Versfeld

Taartje van Hollandse geitenkaas en pastinaak

Hartige taarten, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands

Laatst aangepast: 24 mrt. 2006, 14:40 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 grote pastinaak
  • 300 gr. Hollandse harde geitenkaas geraspt
  • 3 eieren
  • 4 eetl. room
  • 2 eetl. geroosterde zonnebloempitten

Bereiden

Schrap de pastinaak en snijd in blokjes. Kook in water met wat zout in 5 min. beetgaar en laat uitlekken.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng pastinaak met kaas, eieren, room, zonnebloempitten en peper en zout. Doe in vier beboterde eenpersoonsschaaltjes of in 1 ronde schaal en laat 30 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin worden.

Serveer met witlofsalade of een salade van geraspte wortel, appel, rozijntjes en citroensap.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.