Avatar

Eigen recept van... Marjolein van Amerongen

Eiersalade met avocado

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Mexicaans

Laatst aangepast: 22 mrt. 2006, 23:29 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 Eieren
  • 2 rijpe Avocado's
  • 1 Tomaat
  • 1 kleine Ui
  • 1 teentje Knoflook
  • 2 theelepels Citroensap
  • 1 mespuntje Sambal
  • 1 eetlepel Peterselie
  • 1/2 bekertje Zure room
  • Zout / Peper

Materialen

  • Foodprocessor

Bereiden

De eieren in 8 minuten hard koken, laten schikken, pellen en grof hakken. De avacado's halveren, de pit eruit nemen en het vruchtvlees uit de schil scheppen. De tomaat ontvellen, halveren en zaad met vocht eruit scheppen. Avocado's, ui, knoflook en tomaat heel fijn hakken (of in de foodprocessor). De eieren erbij scheppen en op smaak brengen met citroensap, sambal, zout, peper en de peterselie. Met wat zure room wordtde saus zachter.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.