Avatar

Eigen recept van... Lidewij Lekker

'Carpaccio rolletjes'

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 23 aug. 2010, 22:32 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie bereiding

Bereiden

4 sneetjes runds-carpaccio, 2 kleine wortelen, enkele groene boontjes, oregano, olijfolie, zout en peper, gorgonzola, pijnappelpitjes

Bereiding: Was de wortels en snij in reepjes van 8 cm en laat enkele minuten koken samen met de boontjes. Toast de pijnappelpitjes kort in een pannetje.

Doe op de sneetjes vlees voldoende peper en zout en een scheutje olie. Leg enkele boontjes en reepjes wortelen op het vlees en rol het samen op.

Laat in een pannetje wat boter smelten samen met een el gorgonzola.

Giet dit over de vleesrolletjes en garneer met de pijnappelpitjes

Bronvermelding

blog

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.