Avatar

Eigen recept van... Tanja de Klijn

Romige chocolademousse met perzik

Anders, Nagerecht, 4 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 19 mrt. 2006, 15:01 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 stuks halve perziken (blik)
  • 4 dl slagroomvla chocolade
  • 125 ml slagroom
  • chocoladehagel / vlokken

Materialen

  • 4 hoge glazen

Bereiden

- Snijd 4 dunne partjes van de perziken en snijd de rest in kleine stukjes.

- Klop de slagroom stijf en spatel de slagroomvla erdoor.

- Verdeel de helft van de mousse over 4 hoge glazen, verdeel de perzikstukjes erover en schep de rest van de mousse erop.

- Garneer de mousse met de chocolade en de dunne partjes perzik.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.