Avatar

Eigen recept van... Tanja de Klijn

Cocktail met ananas en champagne

Anders, Drankje, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 19 mrt. 2006, 14:34 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik ananasschijven (220 gram)
  • 1 glaasje kirsch
  • 1 fles champagne

Materialen

  • 4 Cocktailprikkers 4 Champagneflutes

Bereiden

VOORBEREIDING:

- Zet de champagne ten minste 3 uur voor gebruik in de koelkast.

- Laat de ananas goed uitlekken en snijd ze in partjes. Rijg enkele blokjes op de cocktailprikkers.

- Pureer de rest van de ananas en voeg hier de kirsch aan toe.

- Plaats alles tot aan de afwerking in de koelkast.

AFWERKING:

- Doe de gepureerde ananas in de flutes. Vul de glazen verder met de champagne. Leg een ananasspiesje over elke glas.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.