Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Bbm: Mediterraan meergranenbrood', verz. door Nicolas

Brood/sandwiches, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 19 aug. 2017, 10:58 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak meergranen broodmix en .......

Bereiden

50 g pijnboompitten

50 g verse groene pesto (bakje à 100 g)

1 pak meergranen broodmix

6 gedroogde tomaten op olie, in reepjes

50 g zwarte olijven zonder pit, in vieren

-

Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen.

Bakblik van de bbm achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten (of omgekeerd, zie je gebruiksaanwijzing).

-

Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

-

Serveer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.

Bronvermelding

Gast van Kook jij

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.