Avatar

Eigen recept van... Marjolein Bot

Turks brood gevuld met tonijnsalade

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 08 mrt. 2006, 15:51 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr peultjes
  • 1 turks brood
  • 2 blikjes tonijn in water
  • 1 rode paprika
  • 3 bosuitjes
  • olijfolie
  • 1 handvol rucola
  • olijven
  • citroensap
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst

Bereiden

Peultjes schoonmaken, wassen, in ruitjes snijden en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Kap van brood afsnijden en brood uithollen tot 1 cm van de rand. In vergiet peultjes met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika en bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden.Olijven halveren.

In kom olie, citroensap, knoflook, zout en peper tot dressing kloppen. Peultjes, paprika, rucola, bosui, tonijn, en olijven door dressing scheppen.

Salade in brood scheppen en afdekken met kap.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.