Avatar

Eigen recept van... Dorothy Spijker

Gevulde omelet met turks brood

Brood/sandwiches, Brunch, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 26 mei. 2006, 12:15 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • eieren

Bereiden

6 eieren*scheutje ketjap*1 theel.sambal*scheutje gembersiroop*zout*200 gr. champignons*200 gr.prei*200 gr.gehakt* tauge*turks brood

Hulpmiddelen:

Voorbereiding: champignons en prei kleinsnijden.

Bereidingswijze: gehakt rullen en prei en champignons erbij bakken. Wanneer bijna gaar dan tauge erbij. Ondertussen eieren klutsen en op smaak brengen met zout, gembersiroop,sambal,ketjap. Mengsel bij groentemengsel doen en langzaam laten garen. Wanneer het klaar is turks brood opensnijden en ei-groentemengsel ertussen doen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.