Avatar

Eigen recept van... Dorothy Spijker

Kibbeling met groentecurry uit de wok

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters

Laatst aangepast: 06 mrt. 2006, 09:07 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • kibbeling

Bereiden

300 g kibbeling

5 el arachide- of zonnebloemolie

400 g verse roerbak groentemix (kant-en-klaar groentepakket)

1/2 el milde kerriepoeder

2 dl tomatensaus (zakje)

1/2 l blikje (420 g) abrikozen op siroop

1/2 dl crème fraîche of Room Fris

2 el fijngeknipte bieslook

Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de groenten met het kerriepoeder 4 minuten op een hoog vuur. Voeg de tomatensaus, de abrikozen, 4 eetlepels van de abrikozensiroop uit het blik en de crème fraîche toe en warm alles goed door. Voeg de kibbeling toe en roerbak het geheel nog 2 minuten.

Serveren

Strooi de bieslook erover. Lekker met gekookte witte rijst.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.