Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Mini-quiche zongedroogde tomaat en geitenkaas

Hartige taarten, Hapje, 20 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Wachttijd 25 minuten, Bereidingstijd 45 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 20 jan. 2011, 14:54 | 15 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 150 gram geitenkaas
  • 1 eetl verse basilicum
  • 1 bosuitje
  • 1 ei
  • 2 eetl melk
  • 125 gram creme fraiche
  • zout

Materialen

  • 2 x 12 gats muffinvorm boter en bloem

Bereiden

Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.

Week de tomaten een uurtje en knip ze fijn.

Klop de crème fraiche los met ei, melk en wat zout.

Bereiding:

Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Leg wat zongedroogde tomaten op de bodem, daarop de fijngesneden kaas, dan de fijngesneden basilicum, in plakjes gesneden olijf en de in ringen gesneden bosui.

Vul de quiches bij met 2 tl crème fraiche mengsel.

Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200 °C (heteluchtoven 180 °C).

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.