Avatar

Eigen recept van... Dorothy Spijker

Broodje zondag

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:47 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • avocado

Bereiden

- Stevige bollen, pistoletjes kan ook

- Avocado (rijp en zacht)

- Knoflook

- Kerrie

- Paprika-poeder

- Tomaat

- Komkommer

- Ijsbergsla

- Alfalfa

Snij de avocado in de lengte in 2 stukken en verwijder de pit (deze kan je ook in de aarde stoppen) nu kun je de rijpe avocado makkelijk in 1 keer met een lepel uit zijn schilletje krijgen.

Prak de avocado met een vork tot een goeie romige smurrie; voeg eventueel wat paar theelepels mayonaise toe en doe hierbij 2 theelepels kerrie en 2 theelepels paprika poeder.

Verder kun je de avocado prak oplekkeren met knoflook en heel fijn gesneden tomaten vlees. Wij zelf doen er ook zaden in zoals sesam zaad, of lijnzaad

Snij de tomaat en komkommer in plakken en snij van de ijsbergsla smalle reepjes;

Maak je broodje:

Bolletje snijden, avocado smurrie erop, tomaat en komkommer erbij en afmaken met alfalfa

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.