'Fantastische aardappelgratin...', van Toni
Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands
Laatst aangepast: 11 mrt. 2019, 21:43 | 1 keer bewaard
Ingrediënten
- 500 g aardappelen en ......
Bereiden
500 g aardappelen, geschild (of met schil èn goed gewassen), in dunne schijfjes gesneden
2 teentjes knoflook, geperst
2 dl slagroom
2 dl melk
zout
vers gemalen peper
100 g zachte geitenkaas
-
-meng geperste knoflook, slagroom en melk en kruid met zout en peper.
-leg er de gesneden aardappelen in.
schijfjes aardappel eruit halen en in een ingevette ovenschaal schikken.
-melk-roommengsel erover gieten.
-de verkruimelde geitenkaas er over strooien.
-kruiden met peper.
-30 minuten in oven van 170° tot de gratin goudbruin en gaar is.
Bronvermelding
Toni