Mandarijnensaus voor bij de Margret de canard

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Frans

Laatst aangepast: 24 feb. 2006, 12:36 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 mandarijnen
  • 1/8 liter witte wijn
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 geraspte schil citroen
  • 50 gram suiker
  • 1 theelepel aardappelmeel

Bereiden

Breng de wijn aan de kook met de mandarijnen en citroensap, de citroenrasp en de suiker. Laat de mandarijnenpartjes 10 minuten zachtjes stoven in het vocht, neem ze daarna uit de pan. Bind het vocht met het in koud water aangemaakte aardappelmeel (of maizena) en voeg de mandarijnenpartjes toe. Even laten doorsudderen. Serveer de saus apart naast de eendenborst.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.