Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Hapje - Wraps gevuld met kipsalade

Anders, Hapje, 6 personen, Slank, Hollands

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:54 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 kipfilets zout peper van de molen 2 el olie

Bereiden

2 kipfilets

zout

peper van de molen

2 el olie

½ komkommer

½ bosje bosuitjes

1 klein bosje rucola

4 tarwetortilla's (kant-en-klaar)

4 el mayonaise

4 el pesto

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze ca. 10 min. in hete olie tot ze rondom goudbruin zijn. Neem ze uit de pan, laat ze een beetje afkoelen en snijd ze schuin in lange, dunne repen van ca. 8 cm. Schil de komkommer, halveer in de lengte, schraap er met een kleine lepel de zaadjes uit en snijd in lange dunne repen van ca. 8 cm. Snijd de bosuitjes in lange, fijne repen van ca. 8 cm. Verwarm de tortilla's enkele minuten in een voorverwarmde oven (180°C), neem ze er uit, halveer ze en besmeer ze met mayonaise. Verdeel er de komkommer, bosuitjes, rucola en kip over en rol ze op. Geef er eventueel wat pesto bij.

Bronvermelding

tijdschrift

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.