Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Hollandse groenteschotel met balletjes

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Slank, Hollands

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:47 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • groentemix

Bereiden

15 gram (1 eetlepel vloeibare) margarine

175 gram vegetarische borrelballetjes

400 gram Hollandse groentemix

peper, zout

paprikapoeder

1½ dl tomatensap

100 gram champignons

tijm

Bereiding

Verwarm de margarine in een wok of braadpan en bak hierin de borrelballetjes bruin. Voeg de groentemix toe en roerbak de groente enkele minuten. Voeg peper, zout, wat paprikapoeder en het tomatensap toe en stoof de groente gaar. Voeg de laatste minuut de in plakken gesneden champignons toe. Maak het gerecht op smaak met wat tijm.

Menusuggestie

Lekker met macaroni.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.