Avatar

Eigen recept van... Marjolein Bot

Paddestoelenbouillon

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 16 apr. 2006, 22:06 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pot basis krachtbouillon van rundvlees (struik)
  • of zelfgemaakte runderbouillon
  • 200 gram gemengde paddestoelen
  • 4 stengels bleekselderij
  • boter
  • verse peterselie
  • peper

Materialen

  • pan, wok

Bereiden

In geval van tijdgebrek neem ik de kant&klare bouillon, anders kun je zelf lekker runderbouillon maken.

Poets de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes/reepjes. Snijd de bleekselderij in smalle stukjes.

Doe de bouillon in de pan en voeg 3 delen water toe.

Warm de bouillon langzaam op en verhit ondertussen de boter in de wok. Bak hierin de paddestoelen mooi bruin, voeg een beetje versgemalen peper toe.

Doe de paddestoelen en de bleekselderij in de pan met bouillon, en strooi er als laatste de peterselie overheen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.