Avatar

Eigen recept van... Natalia Ruiz Oud

Gepaneerde brie met frambozensaus

Anders, Voorgerecht, 2 personen, Frans

Laatst aangepast: 17 feb. 2006, 21:57 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 puntje brie (ca.125 gr)
  • 1 ei, losgeklopt
  • 4 el paneermeel
  • 25 gr boter
  • 1 blikje frambozen op lichte siroop (netto 200 gr)
  • 1/2 tl aardappelmeel

Bereiden

Snijd de brie in de lengte in 2 plakken. Wentel de plakken door het ei en vervolgens door het paneermeel. Dit nog een keer herhalen. Verwarm de frambozen met het vocht in een steelpan. Laat het vocht in ca. 8 minuten tot 1/3 inkoken. Verwarm de boter in een pan en bak de plakken brie in ca. 3 minuten bruin. Halverwege keren. Roer aardappelmeel en 2 theelepels koud water door elkaar en bind de frambozensaus hiermee. Serveer de brie direct met de warme frambozensaus. Serveren met bv geroosterd brood, boter en gefrituurde peterselie. Tip: i.p.v. frambozensaus is cranberry jam ook erg lekker.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.