Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Pasta pesto

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:47 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • knoflook

Bereiden

500 gram spaghetti (of andere fijne pasta)

40 gr pijnboompitten

100 gr verse basilicum

2 teentjes knoflook (geperst)

25 gr geraspte (verse) parmezaanse kaas

1,25 dl extra vierge olijfolie

nog wat extra parmezaanse kaas

zout en peper

Kook de pasta gaar. Maal ondertussen de pijnboompitten, basilicum, knoflook en parmezaanse kaas in een keukenmachine fijn.

Voeg vervolgens (terwijl je de motor laat draaien) de olie geleidelijk toe tot er een gladde pasta ontstaat. Voeg wat zout en peper (versgemalen) toe voor de smaak.

Meng de zelfgemaakte pestosaus nu met de pasta.

Garneer de pasta met wat krullen parmezaanse kaas.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.