Avatar

Eigen recept van... Nelly Swertz

Amuse Lepelhapje rundercarpaccio

Anders, Hapje, 1 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 20 okt. 2019, 09:23 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • dun gesneden ossenhaas (rundercarpaccio)
  • rucula
  • Parmezaanse kaas, versgeraspt
  • pijnboompitten, geroosterd
  • olijfolie
  • citroensap (vers) of balsamicoazijn
  • peper, zout

Materialen

  • Mooie (amuse)lepel

Bereiden

1. Beleg een lepel met een blaadje rucula, leg daarop een stukje carpaccio, een beetje Parmezaanse kaas en een paar pijnboompitten.

2. Maak een dressing van olie en citroen of balsamicoazijn en breng die op smaak met peper en zout en besprenkel dit over de carpaccio.

Bronvermelding

Kookstudio De Kookschuur

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.