Gezond groente gerecht

Roerbakken, Bijgerecht, 2 personen, Slank, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 25 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 14 feb. 2006, 15:32 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 knol venkel fijngesneden
  • 1 ui fijngesneden
  • 2 tenen knoflook in plakjes
  • 3 stengels bleekseldery in plakjes
  • 1 rode peper zonder pitjes gesnipperd
  • 1 prei dungesneden
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 125 m creme fraiche
  • 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels olijfolie

Materialen

  • wok of hapjespan

Bereiden

In de pan 3 eetlepels olijfolie verwarmen. Ui, peper, knoflook en venkel 5 minuten zachtjes bakken. Bleekseldery toevoegen en 5 minuten meebakken, prei toevoegen en verder 10 minuten zacht laten stoven. Creme fraiche en kappertjes toevoegen en nog 5 minuten meewarmen. Parmezaanse kaas erover strooien en en opdienen

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.