Avatar

Eigen recept van... Marije Meijer

Oosterse Runderreepjes

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Oosters

Laatst aangepast: 06 feb. 2006, 17:09 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr runderreepjes
  • 2 tenen knoflook
  • 5 el ketjap
  • 3 el oosterse roerbakolie
  • 3 el geraspte kokos
  • 2 el kerriepoeder
  • 450 gr oosterse roerbakgroente
  • 1 el woksaus naar keuze
  • 125 gr basmati rijst

Materialen

  • braadpan | wok | gewone pan

Bereiden

• Olie, kerrie, ketjap en uitgeperste knofllook in schaaltje met runderreepjes en laat dit min. half uur intrekken

• Kook de rijst

• Braad de gemarineerde runderrreepjes in de braadpan en laat dit sudderen

• Wok de roerbakgroente

• Strooi de geraspte kokos over de runderreepjes

• Voeg als je de rijst hebt afgegoten wat woksaus toe

Serveer alles apart

Lekker met gebakken uitjes, seroendeng en sambal

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.