Avatar

Eigen recept van... Suzanne de Reijke

Stoofpeertjes

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Wachttijd 120 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 22 dec. 2004, 14:56 | 13 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kilo stoofpeertjes(Gieser Wildeman)
  • 1 tl kaneel
  • 2 dl rode bessensap
  • 100 gram suiker

Materialen

  • grote pan

Bereiden

schil de peertjes

steeltjes eraan, peren in een pan overgiet ze met bessensap.

Bestrooi ze met kaneel en suiker en giet er zoveel water over dat ze net niet onder staan.

Breng op hoog vuur het water aan de kook. (deksel op de pan)

Draai het vuur laag en laat ze een paar uur stoven.

Als ze gaar zijn dan in het vocht af laten koelen.

Uit de pan scheppen en evt vocht tot 1/4 van oorspronkelijke volume in laten koken.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.