Avatar

Eigen recept van... Maria van Spijk

Pastasalade

Pasta, Buffet, 6 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 12 feb. 2006, 14:25 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram fusillimacaroni
  • 2 eieren, hardgekookt en fijngeprakt
  • 150 gram hamreepjes
  • 75 gram augurken, in blokjes gesneden
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 1 el mosterd
  • 50 gram fritessaus
  • zout, peper en bieslook

Materialen

  • pan, schaaltje, grote schaal

Bereiden

Kook de macaroni, zoals op de verpakking beschreven staat en spoel de macaroni daarna af met koud water.

Doe de macaroni, de eieren en de augurken in een schaal. Maak een sausje van de crème fraîche, mosterd, de fritessaus en de geraspte kaas.Voeg naar smaak zout, peper en bieslook toe.

Doe dit in de schaal waar de macaroni enz. in zit en roer dit alles goed door, zodat alles goed vermengd is.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.