Avatar

Eigen recept van... Louette Zevenhek-Ras

Griekse rondo's met gele rijst en salade

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 30 minuten, Wachttijd 10 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 02 feb. 2006, 16:34 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuks griekse rondo's
  • 2 kopjes gele rijst van Lassie
  • 4 stuks lenteui
  • 100 gram rozijnen
  • 1 handje pijnboompitten
  • 2 stuks lenteui voor de salade
  • 3 stuks tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1/3 deel kokommer
  • 1 stuks ui
  • 1 eetl kappertjes
  • feta
  • 10 stuks olijven
  • sladressing

Materialen

  • koekepan

Bereiden

Rozijnen in de week (10 min) afspoelen en uit laten lekken, daarna met keukenrol goed drogen.

2 lenteui fijnsnijden

pijnboopitten iets roosteren

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden

salade als volgt: lenteuien fijnsnijden, tomaat, paprika, komkommer,ui, kappertjes, feta en olijven in stukjes snijden.

Het geheel door elkaar mengen en dan gewone dressing erover en laten intrekken.

Rozijnen en lenteui en pijnboompitten door de rijst mengen.

Griekse rondo's bakken, 5 min.

Klaar is het recept!

Lekker met een glaasje wijn!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.